Dostava in načini plačila

Dostava

Pošiljke bodo dostavljene preko Pošte Slovenije:

  • stroški pošiljanja so za vse otroške vozičke 9,90 €
  • izdelke lahko brez plačila poštnine prevzamete in plačate v naši trgovini v Mariboru (kontaktirajte nas za informacije o prevzemu)
  • Hrvaška: 30 € za otroški vozičekPlačilo

1. Ob prevzemu v naši trgovini

  • Izdelke lahko prevzamete in plačate v naši trgovini: Lux4kids & boombo, Tržaška 67a, 2000 Maribor (Trgovski center E.Leclerc)


2. Plačilo po povzetju - Pošta Slovenije

V kolikor se odločite, da vam naročeno blago dostavimo na dom ali katerikoli drug naslov v Sloveniji in se odločite za plačilo ob prevzemu, je možno plačilo z gotovino ali bančno kartico. Zato morate biti ne glede na vrednost naročila ob prevzemu osebno prisotni. Paket vas lahko počaka tudi na vaši pošti, če vas ob dostavi ni doma, kjer lahko plačate z bančno kartico oz. izberete način plačila, ki ga vaša lokalna pošta podpira.
Ne glede na višino naročila plačate strošek provizije plačila, ki jo Pošta Slovenije zaračuna kupcu in je odvisna od vrednosti odkupnine!
V primeru, da vam ta način ne ustreza, vas prosimo, da preberete tudi informacije o možnostih plačila po predračunu preko transakcijskega računa.


3. Plačilo po predračunu

Predračun vam pošljemo po elektronski pošti na vaš e-naslov. Prejmete ga v najkrajšem možnem roku (navedeni čas ne velja ob vikendih in praznikih). Ko prejeti predračun plačate, sledi dobava v dogovorjenem roku napisanem ob izdelku. Pošiljke bodo dostavljene preko Pošte Slovenije.


Poškodbe pri transportu

Kupec je pri prevzemu pošiljke dolžan pregledati njeno vsebnost takoj po prevzemu! V primeru poškodb pošiljke je kupec dolžan takoj celotno pošiljko (paket, zaščitna embalaža, izdelki) reklamirati pri dostavljalcu, ki je obvezan rešiti reklamacijo na svoje stroške, če se mu dokaže odgovornost.