Novost STOKKE Tripp Trapp vstavek za novorojenčka | Grey


Zdrav razvoj in velik pomen bližine

Stokke® Tripp Trapp® vstavek za novorojenčka Newborn Set je ustvarjen za povezovanje dojenčka in starša že od samega začetka. Udoben in ergonomski vstavek podpira vašega novorojenčka in ga hkrati dvigne k jedilni mizi in približa ostalim članom družine pri dnevnih obrokih. Dve enoročno nastavljivi stopnji naklona  in odlična podpora za nogice ustvarita malo udobno gnezdece za vašega dojenčka, v katerem bo neizmerno užival in se svobodno gibal. Vstavek olajša očesni stik med otrokom in staršem, ki je v prvih mesecih življenja še kako pomemben za zdrav razvoj dojenčka. Bližina dojenčka tudi vključi v dnevne družinske rituale in spodbuja interakcijo z družinskimi  člani med obroki in drugačnimi druženji za mizo. Odličen način za grajenje močnih družinskih vezi je ravno vključitev dojenčka v dnevne rituale.

Popoln dodatek za aktivnega dojenčka in aktivne starše

Stokke® Tripp Trapp® vstavek za novorojenčka Newborn Set je preprost za uporabo in varen za dojenčka, preprosto se namesti in odstrani iz Stokke® Tripp Trapp® stolčka. Rdeči in zeleni indikatorji vam olajšajo pravilno namestitev, 5-točkovni varnostni pasovi pa poskrbijo, da je dojenček v vstavku resnično varen. Odstranljiv lok za igračko je še ena odlična zamisel Stokke® oblikovalcev, saj dojenčka lahko tako zamoti tudi kakšna zanimiva igračka in ga spodbuja pri razvijanju motoričnih sposobnosti. Stokke® Tripp Trapp® Newborn Set je tudi izjemno zračen, zato dojenčku nikoli ne bo prevroče. Vstavek je primeren za vse dojenčke od rojstva naprej in vse do dopolnjenih 9 kilogramov.

Skandinavski dizajn in velik pomen družinskih vezi

Norveška blagovna znamka Stokke® ima več kot 40-letno tradicijo na trgu otroške opreme in je svetovno priznana kot najboljša v kategoriji. Združuje strast do skandinavskega dizajna in se spopada z izzivom kako običajno spremeniti v čudovito, hkrati pa poudarja povezovanje članov družine. Vse moči so usmerjene v razvoj izdelkov, ki spodbujajo razvoj otroka in negujejo družinske vezi. Vsi Stokke® izdelki so zasnovani tako, da starše in otroke zbližujejo. Iz bližine namreč prihaja povezanost in iz povezanosti samozavest. S samozavestjo pa je mogoče prav vse. Morda vam bodo prav vaši samozavestni otroci nekoč pokazali nov in fantastičen svet.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

STOKKE Tripp Trapp vstavek za novorojenčka | Grey

  • Ogledov: 24
  • Blagovna znamka: Stokke
  • Šifra izdelka: STOKKE Tripp Trapp vstavek
  • Dobavni rok: 1 - 2 tedna
  • 103.00€
  • Brez DDV: 84.43€

Servis in podpora

Našim kupcem nudimo nadomestne oz. rezervne dele, servisiranje in popravila. Smo ekskluzivni zastopniki za večino proizvajalcev v ponudbi, zato lahko nudimo neposreden servis pri proizvajalcu. Podpore ne nudimo za izdelke, ki niso kupljeni pri nas!

Dostava

Izbirate lahko med osebnim prevzemom v naši trgovini v Mariboru in Poštno dostavo.

Oznake: Stokke

Nov model:dodatno amortizirano vzmetenje za mirnejšo vožnjo po neravnih terenihMommy bag - vrhunska,..
649.90€
Brez DDV: 532.70€

Na zalogi pri proizvajalcu!Nov model:dodatno amortizirano vzmetenje za mirnejšo vožnjo po neravn..
649.90€
Brez DDV: 532.70€

Ergonomska oblika oponaša podporo mamine rokeBanjica Stokke® Flexi Bath®, ki jo boste lahko postavil..
24.90€
Brez DDV: 20.41€

Stokke otroška banjica Flexi Bath® XL – za 25% večja zložljiva verzija klasične Flexi Bath® banjice,..
69.90€
Brez DDV: 57.30€

Stokke otroška banjica Flexi Bath® XL – za 25% večja zložljiva verzija klasične Flexi Bath® banjice,..
69.90€
Brez DDV: 57.30€