Otroški Avtosedež BeSafe Izi Go X1 Modular i-Size | Peak Mesh


Avtosedež BeSafe® iZi Go Modular X1 i-Size je na novo opremljen s tremi novimi lastnostmi, ki varnost in udobje postavljajo na novo raven. Med najnovejše varnostne funkcije spada inovativen sistem Dynamic Force Absorber ™, ki omogoča napredno zaščito glave in zgornjega dela telesa. Dodatna zaščita pred udarcem (SIP +) absorbira energijo in zmanjša obremenitev do 20% v primeru bočnega trka, 5-točkovni varnostni pas pa poskrbi za dodatno stabilnost pri bočnih trkih. Za dodatno varnost je poskrbljeno tudi s širokimi pasovi in blazinicami, ki razpršijo silo udarca na širšem območju. Avtosedež BeSafe® iZi Go Modular X1 i-Size ustreza strogemu standardu po i-Size, UN R129.

Napredno udobje za dojenčke

Za udobje dojenčka je poskrbljeno s sistemom Soft Newborn Hugger™ s pametno nameščenim klinom za stabilnost, podporo in optimiziranim kotom naklona za novorojenčke. Nova oblika naslona za glavo nudi več notranjega prostora za otrokovo občutljivo glavico. Za izdelavo lupinice so uporabljeni zgolj visokokakovostni materiali, notranji pasovi in naslon za glavo pa se lahko enostavno prilagodijo v eni potezi. Prilagodljiva strehica nudi prijetno senčko z zaščito pred soncem UPF 50+ in se lahko uporablja ločeno od ročaja za nošenje lupinice.


Pametne funkcije za preprosta vsakodnevna potovanja

Avtosedež BeSafe® iZi Go Modular X1 i-Size  se namesti na bazo iZi Modulari-Size z enim preprostim klikom in tako poenostavi pravilno namestitev lupinice. Pametni sistem magnetov zadrži pasove na strani sedeža, tako da vas ne motijo pri vstavljanju otroka v sedež in ko ga vzamete ven. S težo zgolj 4,2 kilograma je to eden izmed najlažjih i-Size avtosedežev na trgu, nošenje pa je še poenostavljeno z ergonomsko oblikovanim ročajem za nošenje. S pomočjo primernih adapterjev se z lahkoto namesti na večino vodilnih vozičkov, za ustvarjanje potovalnega sistema 3v1 in se tudi preprosto sname z vozička z dvema opcijama za sprostitev. Prevleka se lahko enostavno odstrani in opere v pralnem stroju.


Življenje je čudovito potovanje

Z otroci se začne nova pot. Skupaj. Bodite radovedni in odkrijte zanimive kotičke v bližini doma. Uživajte v vseh majhnih, a velikih čudesih na svoji poti. Pustolovski duh in občudovanje življenja je skandinavske DNK in je izhodišče vsega, kar predstavlja blagovna znamka BeSafe®. Družino BeSafe®, ki jo je leta 1963 ustanovila norveška družina Torgersen in jo vodi že četrta generacija, vodi močna strast: zagotoviti varnost otrokom in staršem, ki se z vsakim dnem odpravijo v svet. Za otroka je vsaka pot še neraziskana, vsaka žival, cvetlica, vonj… vse je nekaj novega, kar še mora spoznati. Tudi potovanje v trgovino je lahko majhna pustolovščina, če to želite. In včasih je lahko ravno mali naključni trenutek, tisti trenutek, ki se ga boste večno spominjali. Torej, pojdite - raziščite življenje skupaj!


Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Otroški Avtosedež BeSafe Izi Go X1 Modular i-Size | Peak Mesh

  • Ogledov: 37
  • Blagovna znamka: BeSafe
  • Šifra izdelka: Izi Go X1 Modular i-Size | Peak Mesh
  • Dobavni rok: 1 - 2 tedna
  • 278.90€
  • Brez DDV: 228.61€

Servis in podpora

Našim kupcem nudimo nadomestne oz. rezervne dele, servisiranje in popravila. Smo ekskluzivni zastopniki za večino proizvajalcev v ponudbi, zato lahko nudimo neposreden servis pri proizvajalcu. Podpore ne nudimo za izdelke, ki niso kupljeni pri nas!

Dostava

Izbirate lahko med osebnim prevzemom v naši trgovini v Mariboru in Poštno dostavo.

Oznake: BeSafe, Izi Go

Podstavek Isofix 0+ je avtomobilski podstavek, ki se v avtomobil pripne brez uporabe varnostnih paso..
199.90€
Brez DDV: 163.85€

ISOFIX baza + Avionaut KITE -20%
Lastnosti:ISOFIX kompatibilnazapenjanje tudi s pasovikategorija od do 13 kg, od rojstva naprejnastav..
299.80€ 239.80€
Brez DDV: 196.56€

Gre za standardiziran sistem pritrditve, ki omogoča, da se otroški sedež (lupinica) hitro, trdno in ..
139.90€
Brez DDV: 114.67€

Otroški avto sedež je opremljen s sistemom linearne zaščite v primeru bočnega trka (L.S.P.), ki v ko..
289.90€
Brez DDV: 237.62€

Na bazo lahko nameščate:lupinice CLOUD Z i-sizeavtosedeže Sirona Z i-sizeEnostavna in varna namestit..
279.90€
Brez DDV: 229.43€