Predstavitev: Bebetto

Avtor Tina Jeromel 08/08/2022 2 Komentar(jev) Otroški vozički,

BEBETTO - ta relativno nova blagovna znamka, začetek proizvodnje sicer sega v leto 1994, je v dokaj kratkem času postala izjemno popularna pri številnih zadovoljnih strankah po več evropskih državah. Varnost otrok, kvaliteta izdelave, funkcionalnost, kot tudi čudovit dizajn, so temeljna načela pri snovanju in razvoju novih produktov podjetja Bebetto. Bogate izkušnje, skupaj z napredno tehnologijo in dobro usposobljenim osebjem, so garancija za visoko kvaliteto. Za zagotavljanje potreb najzahtevnejših strank, so ustvarili široko paleto otroških vozičkov, kateri so na voljo v številnih kombinacijah barv in modelov.

Bebetto vozički nudijo našim majhnim zakladom udobje in varnost, staršem pa zadovoljstvo ob uporabi edinstvenega in inovativnega produkta.

V naši ponudbi lahko preverite ogromno njihovih izdelkov, ki prihajajo v različnih barvah, oblikah in modelih. Prepričani smo, da bodo proizvodi izpolnili vsa vaša pričakovanja. Za doseganje najvišjih ravni zadovoljstva in potreb strank, nenehno izboljšujejo in dvigujejo kakovost izdelkov. Zato se trudijo, da bi njihovi izdelki ustrezali najnovejšim trendom in potrebam varnosti ter kakovosti, kljub temu pa želijo ohraniti dostopne cene.

Prilagodljivost izdelka različnim okoliščinam, je za starše danes pomemben dejavnik pri odločitvah za nakup izdelkov za svoje otroke. Pri podjetju Bebetto se tega zavedajo, zato so na ostro konkurenco odzvali z inovativno paleto izdelkov, ki združujejo več funkcij v enem cenovno ugodnem izdelku.

Izredno spretni in okretni vozički Bebetto, bodisi v urbanem ali podeželskem okolju, se z nekaj preprostimi koraki predelajo iz uporabe košarice za novorojenčka v živahen športni del. Pri večini modelov lahko izbirate med črnim, srebrnim in belim ogrodjem. V kompletu zraven košarice za novorojenčka, športnega dela in lupinice oz. avtosedeža prejmete še torbo za mamice, zaščito proti dežju in mrežo proti mrčesu.

Tudi za mamice, ki pričakujejo dvojčke, je Bebetto razvil odličen voziček za dva otroka, katerega lahko uporabite tudi kot otroški voziček za različno stara otroka. Bebetto42 je idealna izbira za starše, ki so veliko na sprehodih, saj je upravljanje in manevriranje vozička 42 zelo enostavno. Teža okvirja za dvojčke znaša samo dobrih 11 kg! Tudi s širino vozička ne boste imeli težav, kot se to dogaja pri večini otroških vozičkov za dvojčke, saj gre skozi vsa vrata standardnih mer.

Kompleti multifunkcionalnih otroških vozičkov za dvojčke vsebujejo:

  • ogrodje v poljubni barvi (črna, srebrna ali bela) z velikim odlagalnim mestom na dnu
  • 2x globoka košara za novorojenčke
  • 2x športni del
  • 2x lupinica oz. avtosedež (ob doplačilu) Bebetto Ramatti višjega cenovnega razreda
  • pokrivala za noge za vse dele
  • torbico za mamico
  • zaščito proti dežju
  • mrežo proti mrčesu.

Otroški vozički Bebetto so opremljeni z edinstvenim patentiranim SAS in DMS sistemom.

SAS - ShockAbsorption System - "absorpcijski sistem proti udarcem". Da bi izboljšali udobje pri vožnji, se sprednjim kolesom obračajo mehanizmi, ki so opremljeni z napravami za blaženje sunkov elementov, kateri blažijo vibracije zaradi neravne ceste. Vsako kolo ima svoj mehanizem za dušenje tresljajev, s tem pa povečuje udobje zaradi neravne oblike terena. Amortizacija v veliki meri blaži neprijetne učinke neravnih terenov. DMS - Direction Memory System – Sistem za spomin smeri vožnje - premagovanje neenakomernosti prednjih koles lahko povzroči ločitev enega kolesa od površine, medtem ko drugo kolo premaga oviro. Ko voziček premaguje oviro z vrtenjem prednjih koles, lahko privede do odcepitve enega kolesa od površine. V teh primerih se lahko začne kolo, ki je izgubilo stik s tlemi,  spontano obračati in spremeniti položaj glede na smer vožnje drugega kolesa. Ponovni kontakt kolesa s površino, ki je spremenila svojo smer in poskus, da se vrne na pravilno smer,lahko povzroči vibracije.Mehanizem pomnilnika ohranjanja odmaknjena kolesa v predvideni smeri in v položaju, v katerem je bila pred izgubo stik s tlemi.

Vsestranske, enostavne in zelo kompaktne vozičke znamke Bebetto si lahko ogledate v naši poslovalnici v Mariboru in Ljubljani, kjer se boste lahko na lastne oči prepričali o njihovi odlični funkcionalnosti. Prav tako boste lahko preizkusili ta prijeten in udoben občutek pri vožnji, saj jih je zelo udobno manevrirati, za kar so zaslužna velika kolesa.


 

Podjetje AH ring d.o.o. je edini ekskluzivni uvoznik in zastopnik za otroške vozičke Bebetto v Sloveniji. Zato lahko edini zagotovimo servisiranje, nadomestne dele in podporo (tudi po poteku garancije)!

2 Komentar(jev)

Nadja:
10/05/2018, 05:32:33 PM
Odgovori

Pozdravljeni,Voziček je res super, vreme je res idealno za vozičkanje in si trenutno s sedemmesečnikom ne predstavljam biti brez vozička.Lp, Nadja

Katja:
20/08/2018, 05:15:55 PM
Odgovori

Pozdravljeni!Zanimam se za voziček Bebetto murano, ki je na vaši spletni strani pod kategorijo 2 v 1. Zanima me, kaj točno spada v ta komplet (brez dodatkov). Hvala in lep dan,Katja Šivec

Napiši komentar