Pred nakupom v naši trgovini

Avtor Gregor J 04/04/2012 1 Komentar(jev)

Ste tudi vi v veselem pričakovanju vašega sončka, katerega se že neizmerno veselite? Zagotovo mu želite nuditi le najboljše. Iščete voziček, ki bo zanj udoben, hkrati pa bo za vas praktičen in predvsem enostaven za uporabo? Dovolite, da vam pri nakupu svetujemo in pomagamo.

Eno izmed ključnih vprašanj in izredno pomembna informacija je, po kakšnem terenu boste voziček vozili. Se boste sprehajali po urejenih mestnih poteh, po asfaltnih in pretežno ravnih površinah? Ali se bo na vaši poti pojavil tudi nekoliko manj raven teren, makadamske poti, morda celo gozdne? V prvem primeru lahko izberete voziček z manjšimi kolesi, prav tako lahko ima tak voziček kolesa, ki so penasta. V drugem primeru pa je ustrezneje izbrati večja ter napihljiva kolesa, katera vam bodo omogočala lahko, stabilno in predvsem varno vožnjo tudi po nekoliko manj ravnih površinah. Če temu vključite še ustrezno vzmetenje, ki bo blažilo sunke bo vožnja za vašega otroka še toliko bolj prijazna in udobna.

 

Na trgu se vam ponuja velika izbira med trikolesniki in štirikolesniki. Res je, da prvi veljajo za lahko vodljive vendar je njihova pomanjkljivost ta, da so manj stabilni. Medtem ko vam drugi nudijo tako funkcionalnost kot tudi stabilnost in posledično večjo varnost pri vožnji. V naši poslovalnici je varnost vašega otroka na prvem mestu, zato vam ponujamo veliko izbiro odličnih štirikolesnikov. Vsi ti vozički pa imajo tudi vrtljiva sprednja kolesa, kar vam bo omogočalo lahko in enostavno vožnjo, obenem pa bo vaš otrok varen. Da bo varnost še večja imajo vsi naši vozički tudi zavorne sisteme.

Zagotovo je za vsakega bodočega starša izredno pomembna informacija kako ter predvsem na kakšno velikost se sam voziček zloži. V naši poslovalnici vam nudimo vozičke, ki so funkcionalni, stabilni, varni ter se obenem hitro, enostavno in predvsem praktično zložijo. Prav tako imajo vozički tudi možnost snemljivosti koles, s čimer vam bo le ta zasedel še manj prostora, preostali prostor pa boste tako lahko uporabili kako drugače. Za vse tiste, ki ne boste prepričani ali je vaš prtljažnik osebnega avtomobila dovolj velik za izbran voziček, vam v naši poslovalnici nudimo tudi možnost, da zadevo preizkusite.

Funkcija, ki je prav tako zelo pomembna in katero boste zagotovo velikokrat uporabljali je možnost spuščanja športnega dela vozička v raven položaj ter nastavljiva opora za nogice. S to možnostjo boste vašemu otroku omogočili udobno vožnjo tako v sedečem kot tudi v ležečem položaju. Pri nas vam ponujamo ogromno modelov, ki že imajo takšno funkcijo. Naši športni deli pa vsebujejo tudi pet točkovni varnostni pas, s katerim boste vašega otroka ustrezno zavarovali pred morebitnimi padci.

 

Obenem pa v naši poslovalnici najdete tudi modele z možnostjo snemljivosti tekstilnih delov, katere boste lahko oprali in ustrezno očistili. Tako se boste izognili iskanju alternativnih rešitev, katere bi lahko prinesle kar nekaj dodatnih stroškov. To pa zagotovo nikoli ni dobrodošlo.

Želja staršev je kupiti voziček, katerega bodo lahko uporabljali celotno obdobje otrokove potrebe po njem. Pri nas vam tako nudimo komplete vozičkov v katere so vključene košara za novorojenčka, športni del ter lupinica oziroma jajčka. Ker pa boste na sprehodu z vašim malčkom zagotovo potrebovali tudi veliko pripomočkov, smo kompletom dodali še nakupovalno košaro ter previjalno torbo. Zraven tega boste prejeli še ustrezno zaščito za dež, katera bo ščitila vašega malčka v primeru če vas na sprehodu preseneti kakšna dežna kapljica ter zaščito za mrčes. Tako boste otroku lahko nudili resnično vse tisto kar potrebuje.

V naši poslovalnici si lahko ogledate široko ponudbo odličnih in predvsem funkcionalnih vozičkov, s katerimi boste zagotovo zadovoljni tako vi kot tudi vaš otrok. Izbirate lahko med različnimi znamkami kot so Bebetto,  Lux4kids, Vanilla,  Dorjan,  Mima, Joolz, Maxi Cosi, Mutsy, Quinny ter mnogimi drugimi. Ponujamo vam veliko izbiro različnih modelov, stilov ter široko paleto barv. Prav tako so na voljos vedno nasmejane prodajalke, katere vam bodo z veseljem svetovale in pomagale pri vašem nakupu.

 

1 Komentar(jev)

Matija Zajsek:
19/03/2016, 10:48:46 AM, www.xn--otrokesobe-39b.com
Odgovori

O, tole je pa zelo lepa spletna stran. In krasni izdelki tudi. Če bi vas mikalo, lahko ponudim kakšen predstavitveni prispevek tudi na naši spletni strani. Mi se v glavnem ukvarjamo s svetovanjem na področju otroške opreme in se mi zdi, da bi vaš program znal biti zanimiv, tudi kakšnemu našemu obiskovalcu. Če ste za, mi lahko pišete na mail, kar čez spletno stran. LP Matija

Napiši komentar