Prodajamo samo najboljše

Avtor Gregor J 02/05/2020 0 Komentar(jev) Otroški vozički,

Kakovost naših izdelkov je za nas na prvem mestu, skrbno izbiramo samo najboljše za naše kupce!

 

Srečna družina Lux4kids & boombo

 

Vse kar počnemo, počnemo s strastjo in prepričanjem, da lahko kupcem ponudimo le najboljše. Naše poslanstvo je ponujati izdelke, ki mladim staršem izboljšajo kakovost življenja takoj po rojstvu njihovega največjega bogastva.

 

 

Samozavestno in ponosno lahko trdimo, da smo največji specialisti za otroške vozičke v Sloveniji. Kmalu bomo na tržišču že 10. leto in v tem času smo si nabrali ogromno izkušenj. Bili smo na ogromno izobraževanjih, pogosto smo na tudi največjih sejmih otroške opreme po svetu. V vsem tem času poslovanja smo spoznali kateri otroški vozički so res najboljši, kateri so varni, kateri se najmanj kvarijo, kateri so najlažji, itn. Tako smo na primer v teh letih tudi prenehali s prodajo nekaterih precej znanih in manj znanih znamk; iz preprostega razloga, ker niso zadovoljili naših pričakovanj oz. potreb naših kupcev.

 

 

Vsak otroški voziček preden gre v prodajo preizkušamo v realnih situacijah in razmerah, kot so zlaganje vozička, vožnja po makedamu in neravnem terenu, namestitev lupinice na okvir in namestitev v avtomobil, izpostavljanje materiala vlagi, dežju in soncu. Izdelke nato previdno izberemo glede na njihovo kakovost in možnost uporabe.

 

Večinoma so naši dobavitelji velika evropska podjetja, ki so se v preteklosti že dokazali s svojo zanesljivostjo in vrhunsko kakovostjo. V našem podjetju dajemo velik poudarek na varnost ter udobje, čeprav to nemalokrat pomeni tudi dražjo izbiro. A vendar ne želimo sklepati kompromisov o ceni na račun kakovosti in varnosti. Ker je samo najboljše dovolj dobro!

 

Največ pozornosti torej namenjamo prav vam, našim strankam, vašim potrebam in željam. Prisluhnemo vsaki vaši želji in poiščemo način, kako jo bomo v največji meri izpolnili!

Ekipa Lux4kids & boombo Slovenija

 

 

Napiši komentar