Otroški stolček za hranjenje mima MOON

Avtor Tina Jeromel 15/01/2020 0 Komentar(jev) Stolčki za hranjenje,

Ko kupujemo izdelek za naše otroke želimo biti prepričani, da je v skladu z najzahtevnejšimi standardi.Ali gre za varnost, ali praktičnost, bodisi za prijeten vizualen izgled. Ker so tovrstni izdelki pogosto visoka investicija želimo biti prepričani, da bodo opravili preizkus dolgotrajnosti. V podjetju mima so ta cilj dosegli z stolčkom mima MOON.

Moon je inovativen stolček za hranjenje, ki se popolnoma zlije k modernemu dizajnu, omogoča pa tudi udobje in varnost. Gre za evolucijski izdelek, ki se popolnoma prilagodi fizičnemu razvoju otroka, kar je zagotovo še en dodaten plus.

Stolček polno funkcionalen, saj je ležalnik, stolček za hranjenje in mladinski stol v enem. Starejši otrok ga bo lahko uporabljal ob pisalni mizi ali pa za jedilno mizo.

Stolček mima Moon  se ponaša z inovativnimi materiali, kot so transparentni polikarbonat, ki omogoča stolčku majhno težo in občutek naravnosti. Barvni delež lahko dodate z uporabo sedežnih podlog in blazin, ki so na voljo v beli, črni, kamelji, srebrni, pink in vijolični barvi – barvni toni se zlahka zlijejo z modernimi kuhinjami in jedilnicami. Barvne kombinacije in splošni izgled stolčka oddajo vtis higiene in sijaja. Temu dodajmo še enostavno uporabo in takoj lahko ugotovimo zakaj je Moon zvezda med sorodnimi izdelki.

Mima Moon omogoča 3 pozicije nagiba.Na začetka služi kot ležalnik za novorojenčka, saj je nagib stola nastavljiv v popolnoma spalni položaj, možno pa je tudi dokupiti tudi mehko blazinico, na kateri bo dojenček mirno počival.

Kasneje se spremeni v stolček za hranjenje. Na spodnji del stolčka je možno fiksirati oporo za nogice, na zgornjo varnostno ograjico pa pladenj za hranjenje, ki se enostavno namesti in odstrani.

Ko otrok stolček za hranjenje preraste, se mima Moon spremeni v Junior fazo. Postane v bistvu navaden stolček za sedenje, ki ga otrok lahko uporablja vse do lastne teže 45 kilogramov. Super, kajne?

 

Ne smemo niti pozabiti na enostavno nastavljanje višine stolčka s pritiskom na gumb, ki se nahaja na stolu, kar rešuje problem obedovanja za katero koli mizo ali barom. Za razliko od običajnih visokih stolčkov, Moon omogoča opcijo pretvorbe izdelka v mladinski stolček. Stolček vsebuje 2 sedalni enoti, kar pomeni, da se lahko uporablja skozi otrokov razvoj in sicer tako, da enostavno odstranite zgornji sedež, ko je otrok že dovolj star. Vsekakor pa je velika razlika od običajnih – oblazinjenih stolčkov v tem, da so tukaj odlični materiali, kateri se vzdržujejo zgolj z vlažno krpo, kar se bo še posebej izkazalo kot pozitivno pri uvajanju goste hrane, ko bo le te verjetno več po stolčku, kot v želodčku.

 

Oznake: mima stočlki baby

Napiši komentar