Cybex PRIAM Crystal lized KOINova modna kolekcija CYBEX KOI združuje simboliko skrivnostnega podvodnega bitja iz japonske mitologije: z najsodobnejšo tehnologijo, materiali in posebnim prilagajanjem. Tako kot sam podvodni dragulj, lahko tudi sodobni in modno osveščeni starši, zahvaljujoč kolekciji KOI, sledijo toku metropole. Vrhunske aplikacije in vezenje na edinstvenem odsevnem, kristalno srebrnem materialu, so popolnoma usklajeni z vsemi glavnimi linijami Prêt-à-Porter.

Z vozičkom PRIAM je CYBEX plasiral na tržišče popoln sistem 3 v 1. To pomeni, da en sam okvir omogoča tri različne uporabe: kot potovalni sistem z barvno usklajeno prenosno košaro ali z enim od nagrajenih avto sedežev za dojenčka CYBEX in kasneje kot razkošen voziček, ki je lahko obrnjen naprej ali nazaj.


Dodatki:Funkcije okvirja PRIAM-a:

 • Mehanizem enoročnega zlaganja. PRIAM se enostavno zloži v kompakten paket in to z eno samo roko.
 • Sedež Lux se preprosto zloži z okvirjem.
 • Priam se lahko zloži tudi v prosto stoječ položaj – idealen za shranjevanje v restavraciji, na avtobusu ali vlaku in doma.
 • Za avto ali prostor za shranjevanje ga je mogoče zložiti popolnoma ravno.
 • PRIAM-ov klasičen, enostaven okvir skriva presenetljivo raznolikost kombinacij in opreme. V njem boste našli vse, kar mlada družina v prvih letih potrebuje za vsakdanjo rabo in potovanje.
Mehanizem enoročnega zlaganja.Funkcija enoročnega nagiba. Sedež PRIAM Lux lahko prilagodite v udoben ravno ležeč položaj samo z eno roko.
Avto sedež Cloud Q+

Avto sedež za dojenčka Cloud Q+ z varnostnim pasom, se je izkazal kot zmagovalec testa v skupini 0+, pri testu 06/2015, ki ga je opravila nemška potrošniška organizacija Stiftung Warentest. To je bil edini otroški avto sedež, ki je pri testiranju v kategoriji varnost dosegel oceno "zelo dobro". Prvovrsten avto sedež za dojenčka izstopa kot popolna simbioza fenomenalne zaščite in nove vrste potovalnega sistema za izjemno varnost malčka v in zunaj avtomobila.

 • Ergonomski, ravno ležeč položaj zunaj avtomobila
 • Odstranljiv vložek za nedonošenčke in zelo majhne dojenčke
 • Po višini prilagodljiva opora za glavico, nastavljiva v 11 položajev, z vgrajenimi vodili za varnostni pas
 • Teleskopska linearna zaščita v primeru bočnega trka (sistem L.S.P.)
 • Vgrajena XXL zložljiva strehica
 • Potovalni sistem, združljiv s CYBEX-ovimi in gb vozički ter vozički drugih izbranih blagovnih znamkZahvaljujoč skoraj ravno ležečemu položaju, se avto sedež za dojenčka spremeni v prenosno košaro za uporabo zunaj avtomobila. Inovativni potovalni sistem je dopolnjen s teleskopsko linearno zaščito v primeru bočnega trka, skoraj ravno ležečim položajem tudi v avtomobilu ter XXL strehico z zaščitnim faktorjem UVP50+. Po višini prilagodljiva opora za glavico avto sedeža, nastavljiva v 11 položajev, istočasno spreminja dolžino varnostnih pasov in kot sedenja. Zaradi tega avto sedež za dojenčka raste skupaj z otrokom.Povsem ležeča opora za hrbet - Nova funkcija sedeža Cloud Q omogoča, da lahko sedež zunaj avtomobila nagnete v vodoraven položaj. Z daljšo oporo za noge in skoraj ležečim položajem, lahko malček leži udobno in v ergonomsko pravilnem položaju.Kot nagiba lahko enostavno prilagodite z eno roko, ne da bi morali pri tem malčka vzeti iz sedeža. Ročaj ostane v položaju za prenašanje za lažjo mobilnost. V kombinaciji z vozički CYBEX lahko Cloud Q uporabljate kot vizualno harmoničen potovalni sistem. Zahvaljujoč ležečemu položaju, lahko avto sedež za dojenčke v prvih mesecih pretvorite v praktično in domiselno prenosno košaro. Speči dojenček lahko počiva optimalno zaščiten in v ergonomsko pravilnem položaju.

Avtomatska prilagoditev višine otroškega avto sedeža - Za skoraj idealen ležeč položaj, Cloud Q je prilagojen potrebam tudi najbolj občutljivih novorojenčkov in nedonošenčkov. Prevoz nedonošenčkov in zelo majhnih dojenčkov, katerih vratne mišice in refleksi še niso v celoti razviti, je eden od največjih izzivov, s katerimi se srečujejo naši varnostni inženirji. Nevarnosti, da bi malčkova glavica omahnila naprej, kar lahko vodi do resnih težav z dihanjem med spanjem, se je bilo treba za vsako ceno izogniti.V sodelovanju z nemškim zdravniki specialisti in babicami ter ob upoštevanju ugotovitev številnih testiranj, je bila razvita nova funkcija, ki omogoča najbolj raven kot ležanja in zagotavlja, da so glavica, vrat in prsni koš popolnoma uravnani. S tem se zmanjša nevarnost za težave z dihanjem. S prilagoditvijo opore za glavico se kot sedenja samodejno spremeni in avto sedež raste skupaj z otrokom. S to vgrajeno samodejno prilagoditvijo avto sedež nudi tudi večjim otrokom več prostora in udobja.

Teleskopski sistem L.S.P. - Teleskopska linearna zaščita v primeru bočnega trka (sistem L.S.P.) absorbira udarno moč trka v kombinaciji s sedežno školjko, ki absorbira energijo. Teleskopsko linearno zaščito v primeru bočnega trka je moč enostavno in individualno prilagoditi. Udarna moč trka se v zelo zgodnji fazi prenese na podaljšano stransko zaščito, obrnjeno proti vratom in se enakomerno porazdeli po sedežni školjki. Prožen material in struktura avto sedeža za dojenčke absorbirata udarno moč trka in jo vodita proč od malčka.

Informacije o modelu
Namen uporabe Mestno življenje, potovanja, sprehodi, nakupovanja.
Vsebina kompleta Okvir s kolesi, košarica za novorojenčka in športni del, varnostni lok, 5-točkovni varnostni pas, nakupovalna košara na dnu vozička, parkirna zavora.
Starost otroka Uporaba od rojstva do 17 kg.
Obračanje košarice, šp. dela v obe smeri Da.
Katere lupinice lahko namestim na okvir Cybex Aton.
Dimenzije Teža in dimenzije zloženega okvirja v mm (vključno s kolesi): D 950 / Š 575 / V 300; teža okvirja, košare + lahka kolesa: 7,6 kg; + treking kolesa: 7,9 kg; + kolesa za vse terene: 8,3 kg. Prenosna košara: teža in dimenzije raztegnjene prenosne košare v mm: D 890 / Š 450 /V 240, teža vključno s strehico: 4,8 kg.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Cybex PRIAM Crystal lized KOI

Servis in podpora

Našim kupcem nudimo nadomestne oz. rezervne dele, servisiranje in popravila. Smo ekskluzivni zastopniki za večino proizvajalcev v ponudbi, zato lahko nudimo neposreden servis pri proizvajalcu. Podpore ne nudimo za izdelke, ki niso kupljeni pri nas!

 • Ogledov: 391
 • Blagovna znamka: Cybex
 • Šifra izdelka: PRIAM KOI
 • Dobavni rok: 1 - 3 tedne
 • 1,439.89€
 • Brez DDV: 1,180.24€

Dodatno izberite

Dostava

Izbirate lahko med osebnim prevzemom v naši trgovini v Mariboru in Poštno dostavo.

Oznake: otroški voziček, Cybex, Platinum

Patentiran mima sistem poskrbi, da se otroški voziček mima Xari uporablja bodisi kot košar..
1,094.00€
Brez DDV: 896.72€

Patentiran mima sistem poskrbi, da se otroški voziček mima Xari uporablja bodisi kot košara za novor..
1,094.00€
Brez DDV: 896.72€

Nova modna kolekcija CYBEX Anna združuje simboliko skrivnostnega podvodnega bitja iz japonske mitolo..
1,439.89€
Brez DDV: 1,180.24€

Z vozičkom PRIAM je CYBEX plasiral na tržišče popoln sistem 3 v 1. To pomeni, da en sam okvi..
1,129.90€
Brez DDV: 926.15€

Individualiziran amobilnost! Zahteve otroškega vozička in potovalnega sistema so tako raznolike kot ..
1,129.90€
Brez DDV: 926.15€